fbpx
Telefon: 42 68 10 10 info@klimazonen.dk
Københavnsvej 126

4600 Køge

Garage

Solarventis luftsolfanger løsning til garageventilation

Solarventis luftsolfanger løsning til garageventilation er valgt af de største garageproducenter i både Tyskland: Zapf og Norge: Igland. Det er vi selvfølgelig stolte af. Nu er det tid til at alle jer danske garage-ejere også skal nyde godt af vores special designede ventilationsanlæg til garager.

Fugt i garage er gift for din bil

Her i vinterhalvåret er der ekstra meget fugt i garagerne. Fugten kommer hovedsageligt, når du kører din regnvåde eller tilsneede bil ind i garagen. Der kan let sidde flere liter vand på bilen, hvilket vil øge fugten betragteligt i garagen. Det er afgørende, at den fugt kommer ud af garagen igen. Det sørger vores automatiske ventilationsanlæg for.

Bedre og billigere end opvarmning af garage

En varmepumpe til garagen eller luft til luft varmepumpe til opvarmning af garage vil ofte ikke være nok til at passe ordentligt på bilen, fordi det kræver ventilation at få fugten ud. Opvarmning af fugtig luft kræver meget energi, og du skal påregne en betydelig udgift til drift af varmeanlægget. Med SolarVenti SControl regulerer vi ventilationen efter fugtindholdet i garagen og udnytter solens energi bedst muligt. Det gør at driftsomkostninger kan holdes på et ubetydeligt niveau på ca. 50,- kr. årligt, og så har du en tør garage der kan passe godt på din bil og de ejendele du opbevarer i garagen.

Tørring selv når solen ikke skinnere

SolarVentis innovative styringsenhed – SControl – sørger for tørring, selv når solen ikke skinner. Den registrerer når sker en markant stigning i fugtniveauet i garagen, som følge af afdampning fra en våd bil der er kørt ind med en varm motor. Motorvarmen kan i sig selv fordampe omkring 4 liter vand (gælder ikke elbiler). Anlægget går i gang med at ventilere den fugtige luft ud.

Derudover kører anlægget hver gang solen skinner og tørrer vægge og indhold ned, som et andet hus. Det er en fordel at der er en vis mængde træ eller andet fugtabsorberede materiale i rummet, så der er materiale at lagre tørheden i, når der er sol. Så stiger modstandskraften yderligere mod større mængder fugt, der pludselig kan komme ind med en våd bil.

Til garager i alle størrelser

Uanset størrelsen på din garage, har vi den rette størrelse luftsolfanger. Har du et større behov end vores standard modeller, kan vi også klare dette. I princippet er der ingen øvre grænse for størrelse af garage eller hal som du måtte ønske at holde tør. SolarVenti har en lang række modelstørrelser, der kan tilpasses behov. Ved større anlæg bør du konsultere nærmeste forhandler for at få gode råd og tilbud på anlæg med montage. Mindre anlæg vil de fleste selv kunne montere.Køb nu og pas godt på din bil og garage i mange år frem over!


Tilbage

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.