fbpx
Telefon: 42 68 10 10 info@klimazonen.dk
Københavnsvej 126

4600 Køge

Kælderfugt

Affugt kælder med soldrevet ventilation

En fugtig kælder er rigtig træls, for det giver ikke bare problemer med kælderlugt. Din bygning kan blive angrebet af skimmelsvampe, og dine opbevarede genstande risikerer at mugne. Det vil du gerne undgå.

 

Der er mange måder at få affugtet din kælder på. Fx kan du opstille en affugter - der tager plads og skal tømmes, fugtposen skal udskiftes osv. Du kan også vælge en langt mere effektiv løsning – en soldreven luftsolfanger til ventilation af kælderen.

Effektiv affugtning af kælder med luftsolfanger

Den mest effektive affugtning af kælder opnås ved at blæse varm frisk luft ind kombineret med udsugning af den gamle og fugtige luft. Det er vigtigt at luftgennemstrømningen er høj nok, ellers risikerer du, at luften når at kondensere i et af de andre rum, inden den når ud af huset igen. Ved for lav luftgennemstrømning risikerer du bare at flytte og øge fugtproblemet i et af de andre rum. Luftsolfangere fra SolarVenti er kendt for deres evne til at flytte store luftmængder og er derfor særligt velegnet til affugtning af kældre.

 

I løbet af et par uger vil din luftsolfanger have forbedret indeklimaet i din kælder, og kælderlugten og fugten vil være kraftig reduceret. Til sidst vil du have en kælder, som ikke bare lugter friskt og tørt, men også er det. En dejlig rar kælder du har lyst til at bruge.Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.